Zadeva: 💓 Uhu...Tukaj je Intuitivna napoved meseca Friend


MIR IN SPRAVA

Dragi-a Friend, upam, da si zdrav-a in v dobrem duhu.

Tukaj je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.
Oktobra se pričenja zadnje trimesečje tega globalno precej travmatičnega leta. To, kar se sedaj dogaja na planetu, smo prej leta in leta z distanco in čudenjem opazovali večino časa samo v filmih. Ob tem se sprašujem, ali so nas že preko filmov navajali na to, da se kaj takega lahko zgodi, da se hitreje uklonimo, prilagodimo in spustimo svoja krila svobode?
 
Oktobra ne gre več samo zame in moj individulen uspeh, ne gre več le zate in tvoj individualen uspeh. Ta tako ali tako pride, ko so duh, duša, srce in dejanja usklajeni. Oktobra gre za pozitivno evolucijo človeštva.
 
Kaj lahko vsak izmed nas naredi ob tako veliki nalogi in odgovornosti, ki se postavlja pred nas? 
 
Odgovor je preprost. Vsak lahko dela na čiščenju svoje energije, vzorcev, travm, vsega, kar je nižje od vibracije ljubezni in deluje vsak dan, brez izgovorov, na dvigovanju svoje vibracije in delovanja iz noter navzven. Prav tako se je potrebno po institucionalni poti aktivno zavzemati za to, v kar verjameš in kar čutiš, da je prav.
 
Energije so še zmeraj zelo intenzivne, tudi planeti stojijo tako, da nas pretresajo, da stresajo iz nas vse, česar ne potrebujemo več, kar nas iritira in preprečuje lahkotno življenje v miru in harmoniji. To je pravzaprav pozitivno, saj nam taki radikalni dogodki, ki nam jih odslikavajo prav odnosi - od medosebnih odnosov do odnosov s predmeti, denarjem, naravo... - omogočajo hitro rast in razvoj. 
 
Še bolj pa čutim, da nas sidrajo v ta trenutek tukaj in sedaj, ko se prav zaradi intenzivnosti dogajanja lažje ustavimo, vdihnemo, izdihnemo in se bolj zavemo tega, kaj se pravzaprav dogaja. To je zelo optimistično, saj le tako lahko stopamo zelo zavestno in zelo ozaveščeno v osvobajanje in tudi logičen razmislek o smislu svojega življenja, odnosov, globalnega dogajanja in gnanja po nekih zunanjih dosežkih ob morda celo vse večjem notranjem pomanjkanju.
 
Ljubezen, majhne stvari in pozornosti v odnosih bodo oktobra v ospredju, pa čeprav ni Valentinovega 

Oktobra pojdi tja, kjer se boš počutil-a domače, kjer ne bo občutka hitrice in neke nervoze, pojdi tja, kjer se počutiš, da pripadaš.
 
Oktober tudi spodbuja delo na sidranju vseh notranjih dosežkov ter prebojev tega leta. 
 
Predlagam, da se tega lotiš prav analitično, saj ti bo to koristilo tudi v naslednjih treh mesecih, ko se lahko ocean še bolj razburka. Predlagam, da si pot svojih notranjih prebojev zapišeš. Morda ti bodo pri tem pomagali odgovori na vprašanja:
 
·      Kaj te je spodbudilo k temu, da si na to pot stopil-a?
·      Kako si dosegel-a notranje preboje? 
·      Kaj je bilo kritično pri tem, tvoji občutki, zunanje in/ali notranje ovire? 
·      Kakšni so bil občutki, ko se je preboj zgodil? 
·      Kaj je odpadlo, kaj se je transformiralo? 
·      Kaj se je spremenilo v materialnem svetu?
·      Kaj je modrost in učenje tega ter doprinos tebi, tvojim dragim in svetu?
 
Kot zmeraj, bom tudi tokrat vesela tvoje povratne informacije na to temo. 
 
Oktober spodbuja gojenje miru v sebi ter sprave. 
 
Od tod naprej je pot zdravljenja sebe in s tem sveta neovirana. Če bi sama lahko zaustavila svet samo za en mesec, bi to naredila ta oktober. Vse državljane tega planeta bi povabila k temu, da skupaj delamo na spravi in miru v sebi. V tem mesecu ne bi ničesar zamudili, pridobili pa bi nepojmljivo veliko. Vendar vem, da je to precej idealistično osebno stališče. Vem pa tudi, da samo ti in jaz lahko osredotočeno delava na tem v mesecu oktobru, da se bo svet spremenil, ozdravil. Tudi midva-e se bova tako ozdravila-i vsega, kar nama sedaj morda še stoji na poti lepega, svobodnega življenja obilja v tem čudovitem krajestvu na Zemlji.
 
Kam torej usmerjati energijo meseca oktobra je jasno. Kako lahko ima to velik vpliv na tvoje življenje, delo posel, zdravje, odnose? Ogromen. Ta način te bo v oktobru pripravil na tranzicijo. Nekako tako kot se kmetje ali mornarji ozirajo v nebo in se lahko že kak dan preden jih zajame nevihta nanjo pripravijo, jo preživijo pod kapjo ter se nato pomaknejo naprej k novim, mirnejšim horizontom.
 
Spomni se, kot mnogokrat poudarjam, da nisi sam-a! Pogosto prosi za usmeritve glede svojih nadaljnjih korakov svoje vodnike, stvarnika. Kajti nuja po pomembni spremembi JE, te ne moremo več zanikati. Prebujanje zavesti je potrebno množičnejše. Resnica je na drugi strani iluzije, na drugi strani strahov, v preseganju prepričanj in transformaciji programov, ki so se pričeli kopiči v nas, skupaj s spomini.
 
Oktobra so še zmeraj aktualna naslednja izhodišča za kvalitetno delo naprej, napolnjeno z uspehom v vsem, k čemur stremiš:
 
1.     Če si v vsojem srčnem poslu, pripravi marketinški načrt do konca leta, še posebej skrbno pa novoletno ponudbo. Bodi pozoren-a na to, kaj je potrebno spustiti, da ti bo ta načrt uspel. Načrt naj pride skozi meditacijo in iz tvojega srca. Nato ga seveda razumsko implementiraj v praksi. Če ne veš kako, se z menoj dogovori za pogovor; 30. min brezplačno tukaj.
 
2.     Pojdi v naravo, odloži breme, morda travmatične izkušnje skozi katere se pomika človeštvo v tem letu, morda kakšne osebne travme.
 
3.     Naredi načrt tega, kako boš vzdrževal-a svoj imunski sistem. Priporočam vitamin D in C ter OPC. Pomembno za imunski sistem je tudi vsakodnevno delo na dvigovanju svoje vibracije na občutenje ljubezni, optimizma, joga, sprehodi v naravi, šport. Poleg tega pa še izogibanje negativnim vplivom iz okolice, še posebej stvarem, katerih edini namen je, da vzbujajo strah. Veliko na teh področjih lahko narediš na delavnici 3. oktobra ŽIVIM PROSPERITETO, še več pa v 6-mesečnem programu Elitni UM, s katerim pričnemo oktobra.
 
4.     S svojimi nameni - če si v poslu ali ne, to velja za vse - pojdi tja, kjer si zaželen-a in ne tja, kjer meniš, da te potrebujejo. 
 
5.     Če si v srčnem poslu investiraj v izgradnjo skupnosti, ki temelji na najvišjih duhovni in poslovnih standardih sodelovanja in v kateri se krepi energija obilja za vse ter napredek na spirali osebne, duhovne in poslovne rasti. Svet to sedaj najbolj potrebuje. Gre za zelo ozaveščeno vodenje po navišjih vrednotah. 
 
Če nisi v srčnem poslu pa poskrbi za to, da deluješ v takšnem okolju. To čez noč morda ne bo mogoče, postopoma pa lahko narediš veliko.
 
6.     Motiviraj se vsak dan za služenje svetu, družini, ljudem, za preboj, napredek in rast.
 
7.     Vzemi si kak dan za to, da ne počneš nič.
 
8.     JUST DO IT. ČE NE VEŠ, KAJ, POGLEJ VASE. VSI ODGOVORI SO TAM. VEŠ, KAJ MORAŠ NAREDITI, KAM MORAŠ ITI, KOGA MORAŠ POKLICATI IN KAJ POVEDATI.
 
9.     OBČUTI POVEZAVO Z ENOSTJO. TA PRINAŠA OBČUTEK VARNOSTI IN TOPLINE. DELUJ IZ TE ENERGIJE.
 
 
Z ljubeznijo v ta čudovit mesec miru in sprave, Tamara 

 
P.S. Prihajajoči dogodki Strastnega življenja:
1.     Delavnica Živim prosperiteto z uporabo intuicije v praksi, 3. oktober (za udeležence programa Intuitivni vodja v letu 2020, je delavnica brezplačna)
2.     6-mesečni program (r)evolucionarnega uresničevanja ©Elitni UM – nova skupina prične z delom oktobra 2020. 
P.P.S. Še Intuitivna napoved na kratko:

PREDNOSTI MESECA OKTOBRA 2020
Deluj v smeri vzpostavljanja in ohranjanja svojega notranjega miru s posebno pozornostjo na brisanju vzorcev, ki želijo ta mir porušiti.
 
IZZIVI MESECA OKTOBRA 2020
Če boš oktobra nihal-a med silnim navdušenjem in na drugi strani čustvenimi padci, vedi, da je slednje le reakcija ega, ki skuša zamegliti in pokopati tvoje poslanstvo pod kup problemov.
 
KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA OKTOBRA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NEMENE 
Oktobra bo prihajalo do napredka na spirali rasti, ki bo posledica izključno notranjega dela. Dopusti torej da skozi molitve, skozi mir, skozi svoj center moči, tvoje življenje postane simfonija in praznik lepote bivanja.
Vsako drugo sredo v mesecu 1x/mesec >>>
Še 1 mesto na voljo >>>
Prednosti meseca oktobra 2020

V kakršnemkoli stanju vstopaš v oktober, si zate želim, da se najprej utrdiš v veri, da si varen-a. Oktober bo ugoden za utrjevanje zaupanja v duhovno varnost in zaščito. To je razumljivo, saj se zavest na veliko odpira in če si šele na začetku te poti, ki je pravzaprav potovanje vase, se ti lahko kakšne pomembne stvari navidezno rušijo, odnosi prestrukturirajo. To pa te lahko tudi prestraši. Prihaja zagotovilo, da si varen-a.
 

Del našega širšega poslanstva je namreč, da širimo ljubezen in svetlobo. Do tega pa ne pride, če si nestrpen-a ali poln-a skrbi.
 
Torej dopusti oktobra da mir veje iz tebe ter tako milost deluje skozi tebe. Pred kratkim sem delila 3 mite manifestacije, med katerimi je tudi ta, da bo vesolje poskrbelo za nas. Ne bo direktno, tako, da prepustimo stvarem, da se dogajajo. Vesolje deluje tako, da izenači našo vibracijo in jo še ojača in tako pomaga uresničevati. Vesolje je namreč urejeno in odvzema vse dele, ki si si jih nevede ali po pomoti naložila, le prepoznati jih moraš in opustiti. Slednje je naloga, ki jo opraviš z namenom in dejanji, kar je bistvo programa Strastnega življenja Elitni um, za vse ostalo pa nato res poskrbi vesolje.
 
Oktober bo na nek način spodbujal čiščenje vseh vlog, ki si jih prevzel-a, pa ti ne služijo, saj niso tvoje. Pravtako te bo spodbujal k temu, da prenehaš z dokazovanjem komurkoli pa čeprav le sebi. Samo bodi in deluj iz miru, tako se boš še na najlažji način uskladil-a s sinhroniciteto in podpornimi vesoljnimi energijami ter dopustil-a, da milost deluje skozi tebe. 
 
Buda je dejal, da je večina človeške bolečine posledica našega lastnega delovanja. Zato deluj oktobra v smeri tega, da vsak dan ozdraviš delček sebe in skozi to zdraviš tudi ves svet. Naloga je velika in odgovorna. Vendar se je moramo vsi lotiti in postati aktivni upravljavci resničnosti, namesto zgolj odzivalci na okoliščine ali pa pretežno preračunljivi igralci. 
 
Oktober te bo tudi podpiral pri spuščanju nadzora. To je tudi eden od načinov za to, da se skozi nas lahko preliva modrost stvarnika in energija, ki dopušča pozitiven razvoj in spremembe. Ničesar ti ni treba narediti pod pritiski ali iz občutka nezadostnosti. To, kar pa moraš narediti, pa naj pride iz navdiha, za katerega se je tu in tam potrebno tudi samomotivirati. Ta motivacija naj se porodi skozi meditacijo in čiščenje programov. 
 
Oktobra se velikokrat spomni na to, da prepustiš milosti, da deluje skozi tebe. Milost je darilo ljubezni stvarnika do tebe in dopušča to, da delo, ki ga mora opraviti stvarnik, tudi lahko opravi. Poklican-a si za nekaj, za nekaj pomembnega. Dopusti torej milosti stvarnika, ki je pravzaprav energija kreacije in biti kot jo sama dojemam, da ti to odslika v vsakdanjem življenju. Vsaka situacija oktobra bo priložnost za to, da zdraviš, brišeš programe. Tako ti tudi stvarnik sporoča, da nisi pozabljen-a in da si varen-a.
 
Oktobra lahko pričakuješ tudi nagrade za delo, ki je bilo plod navdiha in sledenja svoji intuiciji, globokega samozaupanja in samospoštovanja. 
 
Morda bo še največja nagrada v tem, da boš resnično začutil-a, da si eno z vesoljem in si dopustil-a da zasiješ v svoji edinstvenosti. K temu te bo oktober prav tako spodbujal. Samospoštovanje naj vodi tvoja dejanja in odločitve. Ni več čas za hojo čez sebe, za nasmeh, za katerim se skriva bolečina in za govoriti da, ko misliš ne. Odpirale se bodo nove poti, najbrž pa jih boš tudi iskal-a. 
 
Jasneje boš videl-a, ko boš 100% zaupala vase in svojemu notranjemu vodstvu. Energija oktobra te bo tako spodbujala k temu, da gojiš ljubezen do sebe.
 
Dogajal se bo namreč prehod oziroma iniciacija v višje vibracije, kar lahko spremljajo izzivi. Pomembno je, da znaš znotraj izzivov najti luč, modrost in učenje. Povezuj se z žensko energijo nege in te materinske ljubezni skozi katero boš občutil-a večjo vitalnost in kot da se v tebi poraja neko novo življenje. 
 
Ta rast in prehod ni nujno, da je enakomeren za vsa življenjska področja. Tam, kjer božanski pospešek najbolj potrebuješ, je lahko tudi izziv največji. Energija oktobra spodbuja nego predvsem na duševni in duhovni ravni. Potreboval-a jo boš.
 
Mesec bo zelo zdravilen.
 
Karkoli se bo dogajalo dovoli, da te spomnim, da občutenje praznine, jeze in grenkobe niso namen soočanja z življenjskimi preiskušnjami, ampak da so lahko le opozorila ali faze preboja v ljubezen, upanje in rast na spirali duhovne, osebnostne in materialne rasti.  
 
Oktobra torej ceni mir in življenje samo, ki ima velik pomen. Kajti tvoja energija je izjemnega pomena. Zato jo ohranjaj čisto in transformativno ter visokovibracijsko. Z mirom, ki veje skozi ves mesec, ti bo to omogočeno. Ljubi odprto in neomejeno oktobra. 
 
Pripravljamo se namreč na nove nivoje izkušanja miru, osebne moči, samorealizacije in ljubezni. Čudoviti sadeži nas čakajo na vrhu drevesa, po katerem se sedaj vzpenjamo. Naj te bremena in strahovi ne ovirajo naj tej poti. Tvoja duhovna oaza je le misel in občutek stran.
 
Deluj torej v smeri vzpostavljanja in ohranjanja svojega notranjega miru s posebno pozornostjo na brisanju vzorcev, ki želijo ta mir porušiti. Energija meseca te bo pri tem podpirala. Pri tem ti bo pomagal naslednji ritual.

RITUAL MESECA OKTOBRA

1.     Poišči miren prostor, kjer te ne bo nihče zmotil.

2.     Umiri se z globokim dihanjem v trebuh in pozornost usmeri na temen prostor znotraj svojega srca, v katerem sta mir in neskočnost. Z zavestjo potuj vanj, vse dokler se ne zaveš luči v daljavi.

3.     Potuj k tej svetlobi in se prični zavedati velikega sonca, ki sije tako močno, da če bi se mu preveč približal-a, bi te zagotovo zažgal. Neglede na moč centralnega sonca, te le-ta pritegne. Pritegne te intenziteta njegove luči in moči ter znotraj njega občutiš božansko prisotnost, ki je starodavna in mogočna.

4.     Nenadoma začutiš sladek hlad, kot vetrič, ki zapiha čez tebe. Občutiš krila svojega angela varuha okrog sebe. Ta ti ponuja zaščito in pomoč. Občuti njegovo ali njeno prisotnost ter pogled. S svojimi krili ustvari čudovito hladno bariero med teboj in močnim centralnim soncem.

5.     Ponudi ti sveti zlat pladenj, na katerega lahko odložiš notranje ali zunanje boje, vprašanja, probleme, skrbi, ki si jih pripravljen-a predati Božanski modrosti velikega centralnega sonca v vedenju, da ima moč transfomirati ali uničiti katerikoli človeški problem s svojo vročino in jedrsko močjo.

6.     S svojim umom lahko položiš na sveti zlat pladenj probleme, izzive, misli, občutke, skrbi, ki si jih pripravljen-a spustiti. Predstavljaj si, ali pa z namenom iniciiraj, da se vse te zadeve katapultirajo iz tvojega uma na sveti pladenj.

7.     Ko končaš, ti tvoj vodnik ali vodnica pokima in pladenj zavrti in kot metalec diska pošlje ta pladenj v smeri srca centralnega sonca, v katerem se z lahko zažge.

8.     Občuti, kako lažje se počutiš sedaj, ko je to dejanje končano.

9.     Dopusti svojemu vodniku, da te vodi, da se z zavedanjem vrneš v svoje telo in srce. Dopusti, da te odnese na svojih krilih, vse dokler se tvoje zavedanje skozi krono tvoje glave na vrne nazaj v telo ter se nežno vsede v srce ter nato razlije po vsem telesu.

10.  Slišiš, kako ti šepeta blagoslove miru in gotovosti glede duhovne varnosti v tvoje uho.

11.  Ko boš pripravljen-a, odpri oči.


Izzivi meseca oktobra 2020

Življenje svojega življenjskega namena je še zmeraj v ospredju. Vendar pa je skladno z energijami zunanjih dogodkov tudi lahko malce težje izvedljivo (navidezno seveda) in predstavlja izziv.
  

Izziv tozadevno bo nastal predvsem takrat, ko boš naredil-a korake v smeri življenja svojega življenjskega poslanstva, morda si jih, pa so se ti, ali pa se ti bodo stvari pričele zaustavljati, rušiti. Vedi, da če se ti to dogaja, da lahko te izzive tudi presežeš, sicer se ti ne bi postavili na pot. Da, tako naše polarno vesolje deluje. Brez prepoznavanja nasprotij, bi težko vedeli, kam in kaj si želimo.
 
Vse, kar nas bo treslo oktobra, bo namenjenu prepoznavanju osnovne vrednosti našega bivanja, ki je ljubezen, je ustvarjalnost in je nega naše ustvarjalnosti v nasprotju od oprijemanja, kontrole in prisile.

Lahko bi dejala, da se bodo skozi izzive imele možnost prečistiti še stare karmične dušne in družinske zadeve in s tem preko tebe cele karmične linije za nazaj. Da, izzivi bodo pomenili le pot zdravljenja.
 
Merilo življenja svojega življenjskega namena je oktobra lahko stopnja zadovoljstva s svojim življenjem. 

Večja kot je, bolj skladno s svojim življenjskim namenom živiš. Če boš oktobra nihal-a med silnim navdušenjem in na drugi strani čustvenimi padci, vedi, da je slednje le reakcija ega, ki skuša zamegliti in pokopati tvoje poslanstvo pod kup problemov. Spomni se, da je edina prava pot pot svetlobe in življenja tega k čemur si poklican-a. 
 
Občutek varnosti bo še kar naprej izziv in kaj hitro bodo ljudje lahko bolj množično pričeli kreativno razmišljati, torek kolektivno prenehali razmišljati o tem, kaj še je za njih mogoče, ampak se bodo oprijemali navidezne varnosti in zone udobja, zaradi česar jih bo še lažje obvladovati. Če boš čutil-a slednje energije v svojem okolju ali v svojem življenju si postavi vprašanje, kaj krepi mojo notranjo moč in kaj me od od nje oddaljuje?

Izzivi bodo nastali tudi, če se pravkar lotevaš čisto novih projektov. Lahko da se bo prav zaradi teh izzivov pojavljala depresija. Razvedriš se lahko tako, da se polniš z visokovibracijskimi mislimi, glasbo in hrano, z vsem, kar v tebi vzbuja čustva ljubezni. 
 
Nujno potrebno bo delo na svoji notranjosti in fizičnem telesu za vzdrževanje vsesplošne moči, kar bo sicer tudi izziv. Vendar pa bo kljub temu odločen čas za sejanje novih semen in idej, venda pa ne še za njihovo aktivno implementacijo. Spomni se uvoda napovedi, če bodo na tvoji poti udejanjanja izzivi ter na to, kaj je v oktobru res pomembno.
 
Morda si se v zadnjega pol leta močno pričel-a spogledovati s svojimi skrivnimi znanji in nevidnim svetom, morda si krepila vero v to, da se da svet spremeniti, da se da na svojo usodo vplivati. No, vera v slednje bo oktobra na preizkušnji. Vendar ti svetujem, da ohraniš ta most med služenjem in višjo zavestjo ter svojim zelo očitnim materialnim svetom.  
 
Odvisno od tega sicer, kje na svoji poti si, lahko pri dojemanju nevidnega sveta nastane zmeda. Kajti lahko, da na obstoječe izzive oktobra ne boš našel-a odgovora. Zato ti svetujem, da ga tudi ne iščeš. Raje bodi v veri, da ima življenje zmeraj nek višji namen. Tvoje slabosti bodo nagovorjene laserko točno in s tem tudi energija pomanjkanja. Če se ti bo to dogajalo, ti lahko pomaga afirmacija:

 Vse, kar potrebujem, mi je zmeraj na voljo. 
 
Oktobra bo potrebno, morda celo večkrat, čistiti vse predmete moči, ki jih uporabljaš, kajti sicer lahko pričnejo delovati ravno obratno in ti jemati moč. Posebej se torej posveti kristalom, morda še bolj namensko kot sicer ter drugim predmetom moči, ki jih uporabljaš ter seveda svojemu domu. Če imaš pomoč pri čiščenju svojega doma, je oktobra čas za temeljito lastnoročno čiščenje. Če imaš svoj avtomobil in ga pogosto uporabljaš, ga oktobra temeljito prečisti in nastavi energijo v njem. Če imaš računalnik, ki pomeni tvoje okno v svet in pritok strank tako kot jaz naprimer, ga prav tako temeljito prečisti in energijsko nastavi. Prav tako telefon. Skozi te naprave se pretakajo različne frekvence. Naj bodo te usklajene s tvojim namenom. Če kaj ne bo usklajeno, lahko prične tudi nagajati ali se celo pokvari.  V mislih imej vizijo tega, kako jačaš svoje energijsko polje in živiš svoje življenjsko poslanstvo. Skratka vse, s čimer imaš odnos, tudi tvoje strokovno ali razvedrilno čtivo lahko postane oktobra, namesto prevodnik in ojačevalec energije, njen velik porabnik. 
 
Če delaš z ljudmi in se bodo le-ti počutili zelo utrujeni, pa ti svetujem, da nasloviš tudi njihovo nujo po čiščenju predmetov, s katerimi so obkroženi. Izčrpanost je namreč lahko oktobra tudi velik izziv.
 
Metode energijskega čiščenja, ki jih sama uporabljam (za fizično čiščenje pa uporabljam izključno eko čistila Frosh ali samo kis):

-       Kristali: dam jih na mesečino ob polni luni, na sonce ali zemljo in jih operem s tekočo vodo ter jih posvetim s svojim namenom. Za nakit pa imam poseben podstavek, ki avtomatično čisti kristale, vendar sama čutim, da jih moram vseeno vzeti v roke in jih posvetiti.

-       Orakeljske karte: primem jih v roke, se sprehodim skoznje in jih posvetim z namenom.

-       Prostor: čez noč v prostor dam posodo s soljo (stekleno ali glineno, nikakor plastično). Naslednji dan to sol zavržem in prekadim prostor z žajblom. Nato grem po prostoru in ploskam ali zvončkljam. Očistim ga tudi fizično. Nato vanj dodam vonj vrtnice in meditiram v njem, da ga posvetim za namen, kateremu želim, da mi služi.

-       Naprave/avtomobil: izvedem meditacijo z diamantnim vijoličnim plamenom in/ali pokličem plejadansko vibracjo, da jih prečisti. Tudi fizično jih očistim. Nato jih prav tako posvetim s svojim namenom.
 
Tako vsi ti predmeti, ki me obrožajo in so mi pomembni, pravzaprav postanejo moji talismani. Gre pravzaprav za spoštovanje tako svetlobe kot materije. Oboje postane sveto. Ceniti oboje pa bo oktobra izziv, saj se bo želela v misli in občutke vrinjati vibracija nesmisla.
 
Kam usmerjati svojo energijo meseca oktobra 2020, da boš učinkovito in radostno dosegl-a svoje namene

Mir, mir, mir....
 
Za začetek svetujem, da svojo energijo usmerjaš v to, kar je zgoraj že zapisano, in sicer v to,  da ustvariš svoj sveti prostor ali pogosto obiskuješ svoje mesto moči. Tukaj boš našel-a tako mir kot moč za to, da slediš svojemu notranjemu vodstvu in življenju brez omejitev. 
  

Tudi, če tega prostora ali oltarčka nimaš, je resnično edini pravi sveti prostor v tebi. Znotraj svojega svetišča se lahko povežeš z vsemi vesoljnim energijami, ki jih je skozi stoletja polnila dobronamernost. Tako bo tudi tvoja dobronamernost lažje zasvetila in našla svoj prostor v tem svetu. Ni pomembno, kako vzpostavljaš povezavo z božanskim, pomembno je, da jo oktobra vzpostavljaš čim večkrat. 
 
Oktobra bo prihajalo do napredka na spirali rasti, ki bo posledica izključno notranjega dela. S tem pa prihaja tudi večja izpolnjenost. Dopusti torej da skozi molitve, skozi mir, skozi svoj center moči, tvoje življenje postane simfonija in praznik lepote bivanja. V slednje usmerjaj svojo energijo meseca oktobra. Tako boš tudi učinkoviteje dosegal-a in živela svoje namene.
 
Čas je za postanek v življenju. 
 
Do sedaj si dovolj dosegel-a. Čas je, da dopustiš, da se zamisli duhovnega sveta prenesejo v materialni svet. Vse, kar je potrebno s tvoje strani, je, da slediš ritmu in korakom, ki jih vodi tvoj višji jaz. 
 
Oktober predstavlja tozadevno prehod na nov nivo bivanja in vstop v nov cikel. Dopusti, da se zgodi tako, da ne narediš ničesar, tako, da si le privoščiš svoj mir. Dopusti si počitek po zaključenem ciklu, vsrkaj ga, vsrkaj svojo preobrazbo, vsrkaj energijo svoje neomejenosti.  Razmisli o tem, kako boš novembra, oziroma že proti koncu oktobra svoje talente pričel-a deliti s svetom na še bolj razsvetljen način kot sedaj.
 
Če se bo ob tem pričel pojavljati vzorec krivde ali greha ali samouničevalnosti, samo spuščaj, dopuščaj da gre. Spomni se, da nisi tukaj za to, da komurkoli karkoli dokazuješ. V kolesju slednjega se nas mnogo znajde v nekem trenutku svojega življenja. Tukaj si, da v polnosti izkušaš življenje. 
 
Ne usmerjaj svoje energije v garanje, čas je, da se ustaviš ter da nato v neki razsvetljeni energiji nadaljuješ z življenjem svojega poslanstva. Da, poslanstvo je ponovno poudarjeno. Moje osebno mnenje je, da ga lahko živimo šele, ko prečistimo dovolj veliko količino vzorcev, predvsem tistih, ki nas držijo v svoji majhnosti in ošibljeni lastni vrednosti.
 
Če si boš oktobra privoščil-a dovolj miru in dovolj časa preživel-a v svojem svetišču, lahko pričakuješ čudeže. 
 
Čudežno se bodo pozdravili pomembni odnosi, čeprav jih bo morda manj kot doslej. Čutim pa tudi, da se bodo čudežno pričeli zdraviti tudi fizični simptomi. Skozi procese miru ti bo ponujeno celjenje starih ran, odnosov, notranjih bojev. Usmerjaj torej svojo energijo v to ob nenavezanosti na rezultate. 
 
Svetujem, da si oktobra, vsaj v prvih treh tednih, ne postavljaš nobenih novih ciljev ali novih začetkov, ampak, da le spuščaš, kar je potrebno spustiti, vse, kar te oddaljuje od občutenja miru. Dopusti, da božansko postori skozi tebe, kar mora postoriti in česar ne more postoriti, ko si zmeraj v nekem hitenju od ene naloge k drugi. 
 
Glede na oktobrsko Intuitivno napoved resnično svetujem, da če si lahko vzameš mesec dni dopusta, da si ga privoščiš. Spusti, predaj, ne nadzoruj, ne bodi navezan-a na rezultate in na to kdaj ter kako se mora kaj zgoditi. Sledi le navodilom svojega srca. Na drugi strani tega procesa, ki bo podprt in na nek način spodbujen ter zahtevan skozi večino oktobra, te čaka novo znanje in mojstrstvo. 
 
Posveti torej oktober in svoje delo božanski ljubezni in zaupaj, da se bo sedaj pričela še močneje pretakati skozi tebe.
 

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh

Copyright Tamara Belšak, Mednarodno certificirana Divine living in ICF akreditirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Vsebino je prepovedano distribuirati naprej brez pisnega soglasja avtorice.

KRCEVINA PRI VURBERGU 124C, 2250, PTUJ, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.